PERHATIAN : Anda Nak Cara Mudah & Cepat untuk SKOR Subjek English SPM, MUET & Universiti ?

PEJAM MATA JAWAB EXAM BAHASA INGGERIS

Kacang Jer Kalau Kuasai GRAMMAR

Bayangkan dengan menguasai English, kita akan dapat banyak 'EXTRA' dari orang lain. Antaranya :

LEBIH Konfiden

Untuk menjawab soalan peperiksaan, menulis di media sosial dan berkomunikasi dalam Bahasa Inggeris

LEBIH Cemerlang

Dalam kertas Bahasa Inggeris SPM, MUET, O-LEVEL dan universiti

LEBIH Peluang

Membina kerjaya dengan pendapatan tinggi kerana kebanyakan syarikat besar meletakkan syarat boleh berbahasa Inggeris

LEBIH Berjaya

Berpeluang mengembangkan perniagaan di peringkat antarabangsa dan dapat meyakinkan pelabur dan rakan niaga yang hebat untuk bergabung dalam syarikat

Jom atasi masalah lemah Bahasa Inggeris dengan set buku + video grammar English Clinic DWI BAHASA mudah faham & menyeronokkan.

(Tiada lagi rasa subjek English ni susah walau tak pernah dapat A / B sebelum ni)

MEMPERKENALKAN

BUKU
KUASAI BAHASA INGGERIS

ASAS GRAMMAR BAHASA INGGERIS

Dwibahasa

Lebih mudah faham kerana penerangan grammar dalam Bahasa Melayu

Penerangan Terperinci

Dari makna, cara penggunaan dan contoh-contoh ayat dalam English & Bahasa Melayu

Banyak Contoh

Lebih banyak contoh, lebih mudah faham. Anda boleh terus tiruvasi dalam penulisan

Ada Video

Dengan penerangan Sir Asyraf melalui video yang santai, pembelajaran menjadi lebih seronok dan senang faham

Hi, Saya Sir Asyraf

Pengasas English Clinic & guru grammar anda. Saya juga pernah alami masalah seperti anda. Saya suka Bahasa Inggeris, tetapi bila part grammar saya rasa sangat susah dan membosankan.

Cikgu dah ajar banyak kali, tapi masih tak faham-faham. Nak pergi tuisyen, takde masa pula. Bila suruh buat essay, saya keliru bagaimana nak bina ayat. Nak guna past tense ke, present ke, past continuous ke. Selalu rasa tak konfiden bila nak ambil peperiksaan dan bercakap dalam Bahasa Inggeris.

Izinkan Saya Bantu Anda

Hari ini saya ingin berkongsi dengan anda 1001 formula grammar yang telah saya kumpulkan dalam 4 buah buku dan ratusan video yang pendek dan menyeronokkan, untuk bantu anda mahir dalam Bahasa Inggeris.

Menariknya, semua formula ini disampaikan dalam BAHASA MELAYU supaya anda tidak terkial-kial memahami grammar seperti saya dulu.

Saya turut kongsikan pelbagai nota & contoh-contoh ayat dalam Bahasa Inggeris yang diterjemahkan ke Bahasa Melayu untuk membantu anda memahami cara bina ayat Bahasa Inggeris dengan pantas.

Volume 1

Volume 2

Volume 3

Volume 4

Bagaimana BUKU ini boleh membantu anda?

Lihat apa kata mereka yang telah menggunakan buku ini :

Siapa yang sesuai dapatkan buku ini ?

Apa Kata Pelajar Kami ?

Apa Yang Saya Dapat Belajar Dari Buku Grammar English Clinic Ini?

  • Singular/Plural
  • Maskulin/Feminin
  • Article A, An, The
  • Pronouns
  • Adjective
  • Verb
  • Adverb
  • Antara…
  • Not & No
  • Got & Any
  • Much & Many
  • dan banyak lagi…
  • Present, Past, Future Tenses
  • Present Perfect Tense
  • Past Participle Tense dll.
  • Ayat Perbandingan
  • Ayat Verb to Do
  • dan banyak lagi…
  • Formula membina ayat
  • Memahami konsep
  • Objek & Subjek
  • Singular & Plural
  • Pronoun (kata ganti nama)
  • To be
  • Would be
  • Could be
  • Been
  • Being dll.
  • Berkata ayat yang mempunyai perkataan tidak, bukan, sedang sudah berlaku, tidak pernah, mahu, untuk dll.
  • English -> Bahasa Melayu
  • Mudah faham
  • Boleh tiruvasi dalam essay

Hasil result exam dari pelajar yang telah menggunakan buku dari kami :

Play Video

Honestly, bukan senang nak hasilkan teaching video yang menarik supaya pelajar rasa seronok dan mudah nak faham English grammar. Semoga segala penat lelah ini berbayar dengan kejayaan pelajar-pelajar semua.
Bangkit gaisss!!

Buku Grammar Dwi Bahasa TERLARIS di Malaysia !!!

1

UNIT TELAH TERJUAL SEJAK 2021

Jadi berapakah yuran yang anda perlu bayar untuk skor A+ dalam subjek Bahasa Inggeris?

Harga bagi sebuah buku adalah RM45 sahaja. Jadi, untuk dapatkan satu set combo buku, anda perlu belanja sebanyak RM90.

TAPI HARINI TAK PERLU BAYAR LEBIH!
KAMI BAGI DISKAUN KAW KAW

SUPER JIMAT

JIMAT RM40

Pakej A

RM180

RM140

COMBO BEST

JIMAT RM20

Pakej B

RM90

RM70

BESTSELLER

JIMAT RM10

Pakej C

RM90

RM80

Soalan Lazim (FAQ)

Ini adalah buku fizikal. Anda boleh baca dan jadikan nota rujukan di mana-mana walaupun tiada line internet.

Boleh no problem. Just update username telegram anak di Whatsapp Admin +6013 765 8737

Boleh. Pilih Cara Pembayaran > COD semasa check out nanti.

Informasi di dalam buku ini sesuai untuk pelajar rendah atas iaitu tahun 4, 5 dan 6. Buku ini juga boleh jadi persediaan untuk mereka sebelum masuk sekolah menengah.

Jangan risau. Cara penerangan buku ini sangat mudah kerana ditulis dalam Bahasa Melayu.

Tidak. Latihan akan dibuat di IG secara online. Manakala jawapan akan diulas oleh Sir dalam video di channel private telegram.

Saya sarankan anda dapatkan pakej kombo kerana jika kurang faham, anda boleh tonton video teaching by Sir Asyraf.

InsyaAllah buku anda akan dipos dalam masa 3 hari. Nombor tracking akan di-update melalui email / Whatsapp.

[ Owned by English clinic | (KT0487423-T) | +60192061793 | admin@englishclinic2u.com ]

Facebook™ or FB is a Registered Trademark of Facebook.com. The site englishclinic2u.com is not affiliated with Facebook.com in any way, nor does they sponsor or approve any of products. All trademarks mentioned here are copyrighted by their respective owners.

Copyright © 2024. All rights reserved by englishclinic2u.com