PERHATIAN: Anda Nak Cara Mudah & Cepat untuk SKOR Subjek English SPM, MUET & Universiti ?

Jom atasi masalah lemah Bahasa Inggeris dengan set buku + video grammar English Clinic DWI BAHASA mudah faham & menyeronokkan.

(Tiada lagi rasa subjek English ni susah walau tak pernah dapat A / B sebelum ni)

Even subjek lain tak skor, bila English dapat A atau B, peluang untuk melanjutkan pelajaran ke IPT dan lulus interview sangat cerah.

10000
UNIT TERJUAL

Hi, Saya Sir Asyraf

Pengasas English Clinic & guru grammar anda. Saya juga pernah alami masalah seperti anda. Saya suka Bahasa Inggeris, tetapi bila part grammar saya rasa sangat susah dan membosankan. Cikgu dah ajar banyak kali, tapi masih tak faham-faham. Nak pergi tuisyen, takde masa pula. Bila suruh buat essay, saya keliru bagaimana nak bina ayat. Nak guna past tense ke, present ke, past continuous ke. Selalu rasa tak konfiden bila nak ambil peperiksaan dan bercakap dalam Bahasa Inggeris.

Never Give Up!

Namun saya tidak patah semangat. Saya kumpulkan semua nota-nota grammar dari dalam & luar negara dan study satu per satu. Ya, bukan senang. Tapi saya kuatkan tekad dan usaha keras kerana saya ada impian yang sangat besar.

Bayangkan dengan menguasai English, kita akan dapat banyak 'EXTRA' dari orang lain

 Antaranya..

LEBIH Konfiden

Untuk menjawab soalan peperiksaan, menulis di media sosial dan berkomunikasi dalam Bahasa Inggeris

LEBIH Cemerlang

Dalam kertas Bahasa Inggeris SPM, MUET, O-LEVEL dan universiti

LEBIH Peluang

Membina kerjaya dengan pendapatan tinggi kerana kebanyakan syarikat besar meletakkan syarat boleh berbahasa Inggeris

LEBIH Berjaya

Berpeluang mengembangkan perniagaan di peringkat antarabangsa dan dapat meyakinkan pelabur dan rakan niaga yang hebat untuk bergabung dalam syarikat

Izinkan Saya Bantu Anda

Hari ini saya ingin berkongsi dengan anda 1001 formula grammar yang telah saya kumpulkan dalam 2 buah buku dan ratusan video yang pendek dan menyeronokkan, untuk bantu anda mahir dalam Bahasa Inggeris.

Menariknya, semua formula ini disampaikan dalam BAHASA MELAYU supaya anda tidak terkial-kial memahami grammar seperti saya dulu.

Saya turut kongsikan pelbagai nota & contoh-contoh ayat dalam Bahasa Inggeris yang diterjemahkan ke Bahasa Melayu untuk membantu anda memahami cara bina ayat Bahasa Inggeris dengan pantas.

Jom tonton video-video di bawah:

You should to study ❌
You should study ✅
You ought study ❌
You ought to study ✅
Bila nak guna past, present & future tense
She like sweet ❌
She likes sweet ✅
She does likes sweet ❌
She does like sweet ✅

Apa Kata Student Kami ?

Siapa yang Sesuai Dapatkan Buku Ini ?

Bagaimana Buku Ini Boleh Bantu Anda?

Jom Lihat Isi Kandungan Buku Ini...

Buku #1:
BASIC GRAMMAR

Buku #2:
ESSAY WRITING & SPEAKING

Apa PERBEZAAN Buku English Clinic dengan Buku Grammar yang Lain?

Dwi Bahasa

Lebih mudah faham kerana penerangan grammar dalam Bahasa Melayu

Penerangan Terperinci

Dari makna, cara penggunaan dan contoh-contoh ayat dalam English & Bahasa Melayu

Banyak Contoh

Lebih banyak contoh, lebih mudah faham. Anda boleh terus tiruvasi dalam penulisan.

Ada Video

Dengan penerangan Sir Asyraf melalui video yang santai, pembelajaran menjadi lebih seronok dan senang faham.

Bukan Video Biashe-biashe..

Kalau tak caya, jom tengok video di bawah:

“Honestly, bukan senang nak hasilkan teaching video yang menarik supaya pelajar rasa seronok dan mudah nak faham English grammar. Semoga segala penat lelah ini berbayar dengan kejayaan pelajar-pelajar semua. Bangkit gaisss!!”

– Sir Asyraf –

Apa Kata Pelajar Kami ?

10000
UNIT TERJUAL SEJAK 2021

Buku Grammar Dwi Bahasa TERLARIS di Malaysia !!!

Ini Result Pelajar Kami

[ SOALAN PENTING!!]

Berapakah yuran yang anda sanggup bayar untuk SKOR dalam subjek English dan berpeluang untuk lebih BERJAYA di masa depan?

Bukan RM1000
Bukan RM500
Bukan RM300

Harga pasaran bagi sebuah buku adalah RM45 sahaja. Jadi, untuk dapatkan satu set buku 1st Edition dan 2nd Edition, anda perlu membuat pelaburan sebanyak  RM90.

Tunggu ! Ada berita baik untuk anda...

Hari ini saya tawarkan
PROMOSI COMBO Buku Asas Grammar + Essay & Speaking dengan harga serendah

RM45+RM45 = RM90

RM60 sahaja

(Jimat RM30 !!)

Bukan sahaja dapat 2 buah buku fizikal yang nilai ilmunya mencecah ribuan ringgit, anda juga akan dapat 3 BONUS PERCUMA ini

1

PERCUMA 399 Teaching Videos bernilai RM1,000

Video pengajaran yang santai oleh Sir Asyraf untuk menerangkan grammar dengan kaedah yang simple dan mudah faham

2

PERCUMA soalan kuiz di IG Story bernilai RM45

Selepas kuiz,  Sir Asyraf juga akan memberikan ulasan jawapan dalam bentuk video di channel private yang dapat memantapkan pemahaman anda dalam grammar

3

PERCUMA Penghantaran 2 buah buku bernilai RM12

Free shipping ke Seluruh Semenanjung Malaysia dan Sabah Sarawak

TIADA RISIKO.
JAMINAN PULANGAN WANG 100%

Sekiranya selepas mengikuti English Clinic ni dan anda rasa tak belajar langsung atau tiada sebarang peningkatan, beritahu kami dan kami akan pulangkan wang penyertaan anda. Jadi biar kami tanggung risikonya dan anda boleh mula belajar tanpa ragu-ragu.

2 buku (Grammar , Essay & Speaking) + Video + Kuiz + Postage =

RM60 SAHAJA!!

Klik Button Di Bawah Sekarang !

Soalan-soalan Lazim (FAQ)

1st Edition menerangkan tentang basic grammar. Manakala 2nd Edition pula menerangkan tentang grammar aras lebih tinggi untuk menulis essay & speaking

Ini adalah buku fizikal. Anda boleh baca dan jadikan nota rujukan di mana-mana walaupun tiada line internet.

Ya, jika anda dapatkan promosi combo RM60

Boleh no problem. Just update username telegram anak di whatsapp admin +6013 765 8737

Boleh. Pilih Cara Pembayaran > COD semasa check out nanti.

Boleh, tapi di whatsapp ada banyak mesej. Kalau lambat reply maaf ya. Ini nombor sales team kami +6013 765 8737

Informasi di dalam buku ini sesuai untuk pelajar rendah atas iaitu tahun 4, 5 dan 6. Buku ini juga boleh jadi persediaan untuk mereka sebelum masuk sekolah menengah.

Jangan risau. Cara penerangan buku ini sangat mudah kerana ditulis dalam Bahasa Melayu

Tidak. Latihan akan dibuat di IG secara online. Manakala jawapan akan diulas oleh sir dalam video di channel private telegram

Saya sarankan anda dapatkan pakej kombo kerana jika kurang faham, anda boleh tonton video teaching by Sir Asyraf

InsyaAllah buku anda akan dipos dalam masa 3 hari. Nombor tracking akan di-update melalui email / whatsapp

[ Owned by English Clinic | (KT0487423-T) | +60137658737 | admin@englishclinic2u.com ]

Facebook™ or FB is a Registered Trademark of Facebook.com. The site englishclinic2u.com is not affiliated with Facebook.com in any way, nor does they sponsor or approve any of products. All trademarks mentioned here are copyrighted by their respective owners.
Copyright © 2023. All rights reserved by englishclinic2u.com